Tuotteet

Villiyrtit ja luonnonmarjat

puhtaasti tallessa


PUOLUKKA-KUUSENKERKKÄHILLO

Puolukka-kuusenkerkkähillo(1)

Tuore kuusenkerkkä yhdistettynä raikkaaseen puolukkaan on puhdas, suomalainen makuyhdistelmä, joka toimii liha- ja kasvisruokien seuralaisena. 

Ainesosat: puolukka, kuusenkerkkä, hillo-marmeladisokeri ja vesi

200 g


MUSTIKKA-HORSMAHILLO

Mustikka-horsmahillo

Tummanpuhuva, mutta niin lempeä mustikka on kaikkien rakastama marja. Tutun marjaisen hillon makeutta taittaa horsman lehti. Makujen liitto jota kannattaa testata kaikkeen mahdolliseen mihin hilloa käyttääkin.

Ainesosat : mustikka, hillo-marmeladisokeri, vesi, horsman lehti

135 g 


HORNAHILLO

Saarennon Hornahillo

Tulisen ja makean liitto koukuttaa. Paholaishillo saa oman pikantin makunsa Saarennon niityiltä poimitusta siankärsämöstä. Kasvis, kala – ja lihauokien lisäkkeeksi,  sopii mainiosti myös juustojen seuraksi.

Ainesosat:Tomaattimurska*, paprika*, hillosokeri, sipuli, chili, valkosipuli*, punaviinietikka*, siankärsämö, suola, mustapippuri

* Luomua

200g


NOKKOSSIEMENSINAPPI

Nokkossiemensinappi(2)

Saarennon pihapiiristä poimittu nokkosensiemen sisältää tiivistetyssä muodossa kaikki nokkosen moninaiset hyvät ainesosat.

Nokkossiemensinappi on hieman tuhdimpi yleissinappi, joka käy mihin ikinä sinappia käytätkin.

Ainesosat: sinappijauhe, kaurakerma, sokeri, kananmuna, balsamiviinietikka, nokkosen siemenet, merisuola

170g


KESÄKURPITSA-INKIVÄÄRIHILLO

Kesäkurpitsa-inkiväärihillo

Kesäkurpitsa-inkiväärihillo syntyi ajatuksesta välttää hävikkiä. Saarennon kesäkurpitsat kasvavat luomusiemenistä luonnonmukaisesti oman pihan mullassa ja satoa syksyllä riittää.Jos oma sato pääsee loppumaan, hillo tehdään ostetuista luomukesäkurpitsoista.

Aurinkoisen hillon ihanan raikas maku syntyy luomuinkivääristä ja luomusitruunasta. Sopii jäätelön, pannarin, paahtoleipien, lättyjen, vohvelien, voileipäkeksien ja vaikkapa kanaruokien seuraksi.

Ainesosat: kesäkurpitsa*, inkivääri*, sitruuna* ja hillosokeri

*Luomua

  200 g


VILLISUOLA

Villisuola

Nokkonen ja siankärsämö antavat Himalajan ruususuolaan yhdistetynä villin makunautinnon. Nokkonen on villiyrttien vitamiinipommi ja siankärsämö antaa pikantin ”ryytimäisenpippurisen” aromin, joka käy yleismausteena niin kasviksille, kalalle kuin lihallekin.

Ainesosat: Himalajan suola 96%, nokkonen, siankärsämön kukka

100 g


KESYSOKERI

Kesysokeri

Luomusokeri saa väriä ja makua horsman kukista ja lehdistä.

Horsma on saanut vapaasti kasvaa läheisen metsän reunalla puhtaassa Illinsaaren luonnossa

Ainesosat: sokeri*, horsman kukka, horsman lehti

*Luomua

 100 g


PUOLUKKA-KUUSENKERKKÄGLÖGI

Puolukka-kuusenkerkkäglögi

Kausituote

Lähimetsän puhtaista puolukoista keitetty glögi saa uutta makuvivahdetta havuisesta villiyrtistä kuusenkerkästä.

Ainesosat: puolukka, vesi, fariinisokeri, sokeri, kaneli, neilikka, inkivääri, tähtianis, kuusenkerkkä

0,5 l

%d bloggers like this: