Saarento

Saarento on 130-vuotias pihapiiri, jossa sijaitsee jyhkeä hirsinen päärakennus, aitta, varasto ja talli. Pihan laidalla, suurten pihtojen suojissa on uusin tulokas, laavu.

Kuusenkerkät ja aitta

SAARENNON PIRTTI

Saarennon tilava pirtti sopii pienehköjen tilaisuuksien pitopaikaksi. Paksujen hirsien suojissa  ja jykevän pirtin uunin kyljessä vietät idyllisen palaverin, kurssin, virkistyspäivän, juhlahetken tai tapaamisen vaikka kaveriporukalla. Yrttiaitta räätälöi tarjottavan mielellään villiyrttien kera mutta onnistuu ilmankin.

Keinu ja uuni + tuli

VILLIYRTTIKURSSIT

Saarennossa Yrttiaitta järjestää villiyrttikursseja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Yleisimmät villiyrtit löytyvät Saarennon pihapiiristä, joten kurssit sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Sekatavarakori

Villiyrttikurssit on mahdollista räätälöidä tarpeiden ja ryhmäkoon mukaan. Kurssi voi olla villiyrtin tunnistusta, siihen voidaan lisätä maistatuksia ja pienille ryhmille vaikka kokkailua  ulkotulilla Saarennon  laavulla.

Kurjenpovi ja nuotioruoka.jpg

Villiyrttinen tuokio työporukan  virkistyspäivälle, synttäriseurueille,  polttariporukoille ja kaverisakeille! Ihan Saarennon vieressä on Illinsaaren ulkoilualue josta löytyy myös täysimittainen frisbeegolfrata: https://frisbeegolfradat.fi/rata/illinsaari-discgolfpark/

Apilat ja heinä

%d bloggers like this: